HEMEN ARA.

Asus Notebook Batarya
Tüm Asus Notebook Batarya Çeşitleri Stoklarımıza girmiştir
Asus Notebook Klavye
Asus Laptop ların en eski modelinden en yeni modeline kadar olan serilerin Klavye çeşitleri stoklarımızda mevcuttur
Asus Şarj adaptörü
Tüm Modellerin Asus Şarj Adaptörü Stoklarımıza Girmiştir
Asus Teknik Servis Adana
Asus Servis Adana dan Teknik Serviste sözde değil TAM DESTEK

Anasayfa


     Asus W3000 Notebook Klavye

   
Ürün Kodu : Asus W3000
Üretici : ASUS
Ürün Özellikleri
asus servis,asus adana servisi,asus servis adana,asus batarya,asus klavye,asus şarj aleti,adana asus servisi,asus notebook anakart,asus şarj adaptörü,
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

ASUS KLAVYE

Asus Servis Adana; Asus notebook klavye, tüm hp laptopların seri ve modellerinin klavye çeşitleri stoklarımızda mevcuttur. Ürünlerimiz tamamen kapalı kutu sıfır malzemedir ve garantilidir.

Kutu İçeriği

1 Ad. Asus Notebook/Laptop Klavye

Garanti Belgesi

Ürün resmi temsilidir

Firmamız Asus servis adana servisinden aldığınız hp notebook klavyeler belirtilen model notebooklar ile %100 Uyumlu, Testleri Gerçekleştirilmiş, garantili, A Kalite üründür.

Asus servis adana


Asus marka ve model Laptop, Notebook, Dizüstü bilgisayar Yedek parça ve aksesuar ihtiyaçlarınız için lütfen bize mesaj atınız Adaptör Şarj Aleti, Batarya ve Piller, Lcd ve Led Ekranlar, Klavye ve Tuş takımları, Menteşe, Kasa, Kablo ve diğer tüm yedek parça ihtiyaçlarınız için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 0322 363 64 00 – 0532 494 50 56

Ürün Seçimi Hakkında

Yukarıda belirtilen ürün / parça kodları bilgisayarınız ya da klavyenizin kodu ile aynı ise bu ürün cihazınız ile uyumludur. Eğer hangi ürünü alacağınızdan emin değilseniz ya da bu ürünün bilgisayarınız ile uyumlu olup olmadığını bilmiyorsanız lütfen bizimle irtibata geçiniz.

Ürün Seçimi Hakkında

Asus Marka cihazlarında kullandığımız Ürünlerimiz gerekli kalite belgelerine sahiptir. Kutu içerisinde kaşeli imzalı garanti belgesi ile siz değerli müşterilerimize teslim edilir. Ürünlerimiz gerekli kontrolleri yapıldıktan sonra müşteriye sunulur. Yıllarca sorunsuz şekilde güvenle kullanabilirsiniz.
Sattığımız ürünlerin etiketlerinde marka logo ve amblemleri bulunmaktadır ve A Kalite üründür.

Garanti ve iade işlemleri

Satmış olduğumuz tüm klavyeler 2 yıl süre ile garantilidir. Garanti süresi içinde bozulan klavyelerin tamiri yapılmaz yenisi ile ücretsiz olarak değiştirilir. Belirtilen süre içinde ürünü iade etmek isterseniz ürüne zarar vermeden, kullanmadan orijinal ambalajında eksiksiz olarak size geldiği gibi iade edebilir yada değişim yapabilirsiniz. 

Misyon ve vizyonumuz

ASUS SERVİS ADANA OLARAK HEDEFİMİZ HİZMET VE ALIŞVERİŞTE %100 MEMNUN MÜŞTERİ

TOPTAN SİPARİŞLERİNİZDE ÖZEL FİYATLARIMIZDAN YARARLANABİLİRSİNİZ.

Garanti Bilgisi

Garanti süresinde bulunan ürünler Bozuk ya da arıza durumunda satın almış olduğunuz Asus notebook klavye ye müdahale etmeden merkezimize gelerek garanti koşullarında servise verebilir veya ürünün durumuna göre yenisini temin edebilirsiniz.

Satış Sonrası Servis

Asus Marka Tüm klavye çeşitlerimiz 2 Yıl Garanti lidir. Satın aldığını üründen memnun kalmaz isterseniz iade edebilir ya da başka bir model ile değişim yapabilirsiniz..
tags; Asus servis adana,Asus servisi adana,adana asus servis,adana asus servisi,asus adana,adana asus ,asus notebook servisi,asus servis telefonu,asus servis iletişim,asus  servis adresi,asus servis nerede,asus şarj aleti,asus şarj cihazı,asus anakart,asus led panel,asus bilgisayar servisi,asus laptop,asus batarya,asus notebook klavye,asus ekran kartı tamiri,asus chip tamiri,asus tablet servisi

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj